Om Jazztv.se 2018-05-12T12:50:02+00:00

Om Jazztv.se

Jazztv.se – en jazzkanal på webben har bildats av Bosse Lindström och Magnus Jonsson, båda med mångårig erfarenhet av professionellt arbete med bild resp. ljud. TV- produktioner av jazzkonserter med svenska och internationella musiker spelas in professionellt på svenska scener med högsta ljud och bildkvalitet. Förutom jazzkonserter kommer jazztv.se också att innehålla intervjuer och reportage i olika former. Båda initiativtagarna spelar själva jazz och älskar jazzmusik så jazztv.se är en naturlig satsning.

Organisationen bakom jazztv.se består av en handfull medarbetare:

Bosse Lindström
Bosse LindströmFotograf, redigerare och producent
Bosse har arbetat med tv-produktion sedan mitten av 1970-talet för SVT, TV4, TV3, och för privata bolag, ett antal år i Storbritannien bl.a. för Sky, Chanel 4 och BBC.

Ann-Christin Hallgren
Ann-Christin HallgrenProjektledare
Ann-Christin är projektledare, sångerska och körledare, utbildad musik-, sång- och körpedagog samt logonom. Hon har arbetat i många år med musikklasser, sångelever och körer.
Matts Aldén
Matts AldénWebmaster
Matts är systemutvecklare som tidigare jobbat och drivit flera stora webbaserade it-projekt.
Magnus Jonsson
Magnus JonssonLjudtekniker/producent
Magnus har över 30 års erfarenhet av ljudteknik både från livescener och inom studioproduktion. Han äger idag en av Sveriges största musikstudios i Norrköping.

Gunnar Ernblad
Gunnar ErnbladFotograf
Gunnar är fotograf med mångårig erfarenhet, utbildad skådespelare och välkänd medieröst med dubbning som specialitet.